× Οι εταιρείες που απασχολούνται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών είτε κατασκευάζουν / πωλούν τηλεπικοινωνιακές συσκευές, είτε παρέχουν σε συνδρομητές τους πρόσβαση σε τηλεπικοινωνιακά δίκτυα μέσω αυτών των συσκευών. Κάποιες μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου είναι οι παρακάτω:
Cisco
Ericsson
Nokia Siemens Networks
Alcatel
Avaya
ΟΤΕ
Cosmote
Forthnet
Vodafone
WIND

Σοβαρή βλάβη στο δίκτυο του ΟΤΕ αφήνει χωρίς Net

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #109 από akis
Σοβαρή βλάβη στο δίκτυο του ΟΤΕ αφήνει χωρίς πρόσβαση στο Internet χιλιάδες χρήστες



Από τις 11:30 σήμερα το πρωί, οι πελάτες των υπηρεσιών του ΟΤΕ έχουν πρόβλημα πρόσβασης σε πολλές ιστοσελίδες του Internet, ανάμεσα στις οποίες είναι η Google, το Facebook κ.α. Ο ΟΤΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
Η επίσημη ανακοίνωση του OTE έχει ως εξής: "O OTE ενημερώνει ότι σήμερα από τις 11.30 το πρωί παρατηρείται δυσλειτουργία στην πρόσβαση των πελατών μας στις ιστοσελίδες του Internet λόγω τεχνικής βλάβης σε κεντρικούς server του δικτύου. Οι τεχνικές υπηρεσίες της εταιρείας εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της δυσλειτουργίας το συντομότερο δυνατόν. Ζητούμε την κατανόηση των πελατών μας και θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση".
Το πρόβλημα εμφανίζεται σε κεντρικούς server του OTE ωστόσο υπάρχει μία προσωρινή λύση στην οποία μπορείτε να καταφύγετε για να παρακάμψετε το πρόβλημα, ωσότου αποκατασταθεί η βλάβη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διευθύνσεις DNS της Google.
Εφόσον διαθέτετε λειτουργικό σύστημα Windows, μπορείτε να προσεγγίσετε τις ρυθμίσεις (Settings) της κάρτας δικτύου σας από τον πίνακα ελέγχου (Control Panel). Βρείτε το "Network and Sharing Center" (υποθέτουμε ότι διαθέτετε Windows 7).








Πηγαίνετε στο Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center και αριστερά θα βρείτε την επιλογή: "Change Adapter Settings". Πατήστε στην επιλογή για να δείτε τις κάρτες δικτύου του συστήματος σας. Επιλέξτε την κάρτα δικτύου που βρίσκεται σε λειτουργία και κάντε "δεξί κλικ". Επιλέξτε "Properties" ωσότου εμφανιστούν και επιλέξτε το tab "Networking". Υποθέτωντας ότι χρησιμοποιείτε το Internet Protocol Version 4 (TCP/ IPv4) κάντε διπλό κλικ επάνω στην επιλογή. Στην συνέχεια, εφόσον έχετε ρύθμιση για DNS Server, χρησιμοποιήστε την επιλογή για "Alternate DNS Server".






Γράψτε 8.8.8.8 ή 8.8.4.4 για να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά τους Google DNS. Σώστε τις ρυθμίσεις, και λογικά θα είστε εντάξει προσωρινά.
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν by akis.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.249 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."