× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Ο CEO της Apple κατακρίνει τα Windows 8

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #493 από johnmadas
Ο CEO της Apple κατακρίνει τα Windows 8



Πηγή: tech-world.gr
Πριν από λίγο καιρό, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, με αφορμή τη διπλή υπόσταση των Windows 8, είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον της Microsoft και του επερχόμενου λειτουργικού της. Ο Tim Cook επανέρχεται τώρα με νέες δηλώσεις στο ίδιο κλίμα.

Ο Cook επανέλαβε ότι δεν είναι δυνατόν να δημιουργήσεις ένα λειτουργικό που θα αποδίδει εξίσου καλά και στα tablets και στους υπολογιστές. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Wall Street Journal ο Tim Cook είπε:

«Έτσι όπως το βλέπω εγώ, το tablet και το PC είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Μπορείς να κάνεις πράγματα με ένα tablet μόνο αν δε σε βαραίνει η κληρονομιά των υπολογιστών. Αν ενώσεις τα δύο αυτά περιβάλλοντα, ούτε το PC θα είναι αρκετά καλό, ούτε το tablet».

Προφανώς, όλοι στη Microsoft θα επιχειρήσουν να διαψεύσουν τον Cook, δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο λειτουργικό, έτσι ώστε να βγαίνει μετά ο Steve Ballmer και να λέει «το ότι δε μπορεί η Apple να το κάνει δε σημαίνει ότι δε γίνεται κιόλας«.

Για να λέμε όμως και την αλήθεια, ο Tim Cook δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αποδοκιμάζει ή εκφράζει αμφιβολίες για τα Windows 8. Κάποιοι μάλιστα μιλάνε για ακόμα μία αποτυχία της Microsoft μετά από τα Vista. Ας ελπίσουμε ότι ο Steve Balmer και ο Bill Gates δε θα μας απογοητεύσουν για άλλη μία φορά

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."