× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Και η Alcatel στο παιχνίδι των σοβαρών smartphones

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #492 από johnmadas
Και η Alcatel στο παιχνίδι των σοβαρών smartphones με το OT986





Πηγή: liveplace.gr
Η Alcatel δεν είναι καθόλου γνωστή για εταιρία που φτιάχνει high-end κινητά, πόσο μάλλον γενικότερα ακριβά smartphones. Και όμως από τη στιγμή που η Huawei κάνει το βήμα με τα Ascend, γιατί όχι και αυτή; Υποδεχθείτε το Alcatel OT986.
Μιλάμε για ένα κινητό με οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 1280x720 που κρύβει στο εσωτερικό του έναν TI OMAP 4460 στο 1.5GHz. Ακόμα θα βρείτε 1 GB RAM, πίσω κάμερα στα 5MP, μπροστινή στα 2MP και 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Φυσικά θα τρέχει από την πρώτη στιγμή Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
Θυμίζει πολύ και με το δίκιο του το Galaxy Nexus της Samsung/Google. Θα υπάρχει και μια φθηνότερη έκδοση με επεξεργαστή στο 1.2 GHz και μόλις 4GB αποθηκευτικού χώρου.
Είναι άξιο να παρατηρήσει κανείς ότι είναι από τα πολύ λίγα κινητά που δεν έχουν ξεχωριστά buttons. Η Alcatel υιοθετεί (επιτέλους και κάποιος που το έκανε) τις λειτουργίες του ICS που επιτρέπουν πλήρως παραμετροποιήσιμα software buttons.
Το κινητό θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα μέσα στον επόμενο μήνα σε τιμή περίπου 250€. Τώρα το πότε και αν θα έρθει εδώ δεν είναι ακόμα γνωστό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έρθει θα κοστίζει λίγο πιο πάνω.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."