× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Έρχονται οι πρώτες nano-SIM

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #398 από maxi
Έρχονται οι πρώτες nano-SIM δημιουργήθηκε από maxi
Έρχονται οι πρώτες nano-SIM




Πηγή: TechNewz.gr
Ξέρουμε πως τους τελευταίους μήνες γίνονται επίμονες προσπάθειες για την επιλογή και καθιέρωση ενός συγκεκριμένου νέου προτύπου για την δημιουργία μιας μικρότερης κάρτας SIM, με την ονομασία Nano-SIM.

Στην φετινή CTIA, ο κατασκευαστής του προτύπου Nano-SIM, Giesecke & Devrient, υπέδειξε πως το σχέδιο που προτείνει η Apple είναι καταλληλότερο από εκείνο της Nokia, χωρίς να διευκρινίζει εάν τελικά θα επιλεχθεί η πρόταση της Apple.

H αλήθεια είναι πως η καναδική εταιρία είναι ήδη εξοικειωμένη με την τεχνολογία των micro-SIM, καθώς το iPhone και το iPad ήδη φέρουν τις αντίστοιχες θύρες εδώ και πολύ καιρό, μόνο που τώρα η Apple επιχείρησε να εξελίξει περαιτέρω αυτό το πρότυπο.

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνιών (ETSI), μας πληροφορεί πως έχει ήδη ξεκινήσει η ψηφοφορία για την επιλογή του προτύπου που θα υιοθετηθεί για την δημιουργία νέου προτύπου nano-SIM, με την τελική ψήφο να αναμένεται στα μέσα Μαΐου. Η κατασκευάστρια εταιρία (Giesecke & Devrient) υποστηρίζει πως η Apple προχώρησε σε αλλαγές σχεδίου, με την προσθήκη μικρής ποσότητας πλαστικούς στις άκρες των ηλεκτρονικών συνδέσεων, για να μην υπάρξουν προβλήματα ασυμβατότητας.

MaDTeCH
Forum τεχνολογίας - Κατασκευή ιστοσελίδων - Web Services - Web Design - Αναβαθμίσεις - Service H/Y & Δικτύων.
Supported by www.madtech.gr
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."