× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Viber beta για Windows Phone 7 και BlackBerry

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #384 από akis
Viber beta για Windows Phone 7 και BlackBerry δημιουργήθηκε από akis
Viber beta για Windows Phone 7 και BlackBerry





Πηγή: techstuff.gr
Η δημοφιλής εφαρμογή δωρεάν τηλεφωνικών κλήσεων και δωρεάν μηνυμάτων, Viber, έκανε διαθέσιμες τις δοκιμαστικές (beta) εκδόσεις για Windows Phone 7 και BlackBerry.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Viber χρησιμοποιεί τη σύνδεση ίντερνετ του κινητού (Wifi ή 3G), για την πραγματοποίηση δωρεάν κλήσεων και την αποστολή μηνυμάτων προς άλλους χρήστες που έχουν την εφαρμογή Viber στο κινητό τους, χωρίς έτσι να χρεώνει τον λογαριασμό του κινητού σας. Επίσης, το Viber δεν περιορίζεται στον τύπο της συσκευής, δηλαδή μπορείτε να καλέσετε από το iPhone σας κάποιον χρήστη ο οποίος έχει την εφαρμογή στο Android κινητό του.

Δυστυχώς για τους χρήστες Windows Phone και Blackberry, η εφαρμογή δεν υποστηρίζει ακόμα την λειτουργία των τηλεφωνικών κλήσεων.

Μαζί με την παραπάνω ανακοίνωση, η εταιρεία δημοσίευσε επίσης και κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την εφαρμογή: Το Viber έχει πάνω από 69 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, οι οποίοι στέλνουν σχεδόν 40 εκατομμύρια μηνύματα την ημέρα και σχεδόν 1 δις το μήνα. Επίσης, ο αριθμός των χρηστών του, αυξάνεται κατα 200.000 κάθε μέρα κάνοντας το Viber την γρηγορότερα αυξανόμενη VoIP εφαρμογή.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."