× Κινητό τηλέφωνο ή απλά κινητό, ονομάζεται κατά κύριο λόγο το τηλέφωνο που δεν εξαρτάται από φυσική καλωδιακή σύνδεση με δίκτυο παροχής τηλεφωνίας και δεν εξαρτάται από κάποια τοπική ασύρματη συσκευή εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος χαμηλής συχνότητας.

Το πρώτο smartphone με 2GB RAM είναι γεγονός!

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #370 από akis
Το πρώτο smartphone με 2GB RAM είναι γεγονός!





Πηγή: TechNewz.gr
Δεν προλάβαμε καλά-καλά να γνωρίσουμε το νέο Samsung Galaxy S III που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς και τώρα μαθαίνουμε πως και η LG χθες ανακοίνωσε την δικιά της συσκευή ναυαρχίδα στην κατηγορία των «έξυπνων τηλεφώνων», το οποίο ονομάζεται Optimus LTE2 και είναι το πρώτο smartphone με 2GB μνήμη RAM.

Σχεδιαστικά το νέο κινητό τηλέφωνο της κορεάτικης εταιρίας φαίνεται να δανείζεται στοιχεία από την σειρά Optimus L, αλλά η LG αυτή την φορά απέφυγε την χρήση πλαστικού και προτίμησε το γυαλί και το μέταλλο για την κατασκευή του συγκεκριμένου μοντέλου.

Η οθόνη με διαγώνιο 4.7 ιντσών του νέου LTE2 βασίζεται στην τεχνολογία που αποκαλεί η LG ως True HD IPS με δυνατότητα ανάλυσης 1280x720pixels. Όπως προαναφέραμε η ενσωματωμένη μνήμη RAM ανέρχεται στα 2GB και αποτελεί ένα βασικό στοιχείο που εξασφαλίζει στην συσκευή πιο γρήγορη ανταπόκριση κατά την εκτέλεση διαφόρων απαιτητικών εργασιών.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, έχουμε: Μπαταρία 2150mAh η οποία μπορεί να φορτιστεί με έξτρα αξεσουάρ ασύρματο φορτιστή, υποστήριξη δυνατότητας σύνδεσης σε δίκτυα LTE και εγκατεστημένη την έκδοση Android 4.0. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία αναφορά στον επεξεργαστή που θα διαθέτει η συσκευή, αλλά σύντομα ελπίζουμε πως θα μάθουμε τα πάντα για τις προδιαγραφές του.
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.116 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."