× Όλα Όσα Συμβαίνουν Σήμερα

ο πρώτο σύστημα ανίχνευσης και καταστολής

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1442 από admin
ο πρώτο σύστημα ανίχνευσης και καταστολής εισβολών για κινητά

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Κυριακή Μαρ 3, 2013 στην Κατηγορία Mobile Security
Ενώ το συνέδριο της RSA και το Mobile World Congress βρίσκονται σε εξέλιξη, ένα ερώτημα μας προέκυψε: όταν θα πηγαίνετε σε συνέδρια χρησιμοποιείτε το Wi-Fi;
Είτε πρόκειται για ένα συνέδριο, ή απλά για να επωφεληθείτε από ένα κατάστημα καφέ ή στο hot spot του αεροδρομίου, πολλοί από εσάς έχετε στο τηλέφωνό σας τη δυνατότητα να συνδέεστε στο διαδίκτυο ασύρματα. Το γεγονός αυτό καθιστά πολύ εύκολο για έναν χάκερ να παραβιάσει αυτή τη σύνδεση, με εργαλεία όπως το WiFi Pineapple, το Firesheep ή άλλους τρόπους.
Στο Black Hat, είδαμε εκατοντάδες ανθρώπους που ασχολούνται με την ασφάλεια πληροφοριών, να γίνονται θύματα hijacking από hackers όπως ο Itzhak “Zuk” Avraham, γνωστός ως @ihackbanme. Αντί όμως να προκαλέσει κάτι δυσάρεστο για τον χρήστη του smartphone, όπως η ανακατεύθυνση των δεδομένων σε μια τοποθεσία με κακόβουλο λογισμικό, ο Zuk, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Zimperium, βοήθησε στην ευαισθητοποίηση των χρηστών υπέρ της ασφάλειας, ακόμη και για το πώς μπορούν να αποτρέψουν μια επίθεση τη στιγμή που συμβαίνει.

Έτσι, στο Mobile World Congress 2013 στην Βαρκελώνη, στην Ισπανία, ο Zimperium παρουσίασε ένα νέο προϊόν ασφάλειας για κινητά, το zIPS μαζί με την κονσόλα zIPS. Το zIPS είναι το πρώτο σύστημα πρόληψης εισβολών (IPS) για κινητά, στον κόσμο. Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να παρέχει προστασία σε οργανισμούς και εταιρείες από διάφορες απειλές στον κυβερνοχώρο, όπως το spear-phishing, την κατασκοπεία στον κυβερνοχώρο, τις επίμονες επιθέσεις Advanced Persistent Threats (APT) και πολλές επιθέσεις που χρησιμοποιούν ιούς τύπου worm για κινητά.
Το zIPS παρέχει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για φορητές συσκευές, η οποία βασίζεται σε μια καινοτόμο μηχανή ανάλυσης συμπεριφοράς.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα

Τζάκια Μαντάς Νέα στο Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."